Schrijf in ons gastenboek
23-07-2007 - 17:34 uur tobias (10) Stuur tobias.kiers '@' HOTMAIL.COM een e-mail  Homepage tobias
IK VON DE SITE LEUK EN DE TRIENTJE GROETEN TOVBIAS

Hallo, grote Fan Tobias. Dus je hebt de Site goed bekeken. Er staat wel veel op hé. Ik hoop dat je er veel plezier aan hebt gehad. De nieuwsbrief wordt verstuurd als er bijzonder nieuws is zoals vandaag. Want er is een groot piratenschip binnen gekomen in Den Helder en ligt afgemeerd in de Binnenhaven. Ben je al wezen kijken naar het schip ? Of ben je met andere leuke dingen bezig.

Als je een mooi verhaaltje schrijft zal ik het op de kinderpagina zetten. Vindt je dat een goed plan ? Groetjes en tot ziens in de Jutter Express, of bij het piratenschip. Vader Trein.05-07-2007 - 17:00 uur kiers (10) Stuur tobias.kiers '@' hotmail.com een e-mail  Homepage kiers
hoi lueke site groetjes tobias

Hallo, vriend Tobias; Leuk dat je de moeite hebt genomen om op de site te reageren. Laat even weten wat je het leukste van de site vindt of van het treintje. Ik ben ervan overtuigd dat je de jongste gast van het gastenboek bent dus wacht je een leuke verassing. Als je in de beurt bent kun je bij Vader Trein even langs komen, je weet wel waar het treintje staat toch ? Natuurlijk is het nog leuker als je ook de Kleurplaat inkleurt en die dan meebrengt. Hij krijgt dan een mooi plaatsje in de trein. Tijdens de Nationale marine Vlootdagen van 13-14 of 15 Juli 2007 mag je als conducteur een keer voorin meerijden als je dat leuk vindt. Ik hoor het nog wel van je. Dus gauw tot ziens in de Jutter Express.

Groeten en een toy-toy-toppie van Vader Trein.01-07-2007 - 22:19 uur Jessy ()
Hallo Louis en Germaine en natuurlijk Debby en Louisa, wat hebben jullie er een leuke site van gemaakt, zeker omdat het (voor mij) echt wel duidelijk is dat het jullie \"familieding\" is... ennuh Louis.. als je er 1 bij Jessica in Woud haalt, kan ik natuurlijk niet achter blijven he in Cape Horn.. Groetjes Jessy (van Cafe Cape Horn hihihi...)

HiHiHi, is ie leuk of nie ?? Natuurlijk maakt het feestbeest " treintje" geen onderscheid tussen de verschillende Jessy''s en zegt op "bijna" alles (yes). Toch is er een klein verschilletje omdat Cape Horn buiten mijn direct wandelgebied ligt en de koffie bij Wout bijna zo lekker is als het bier. Vader Trein maakt van deze gelegenheid ondermeer gebruik om tot rust te komen na zo''n "vermoeiende rit". Te vaak speel ik de rol van "De Bob" , en zeg ik dus; giet maar koffie in m''n kop. Dat deze aktiviteit vaak resulteert in het drinken van een gezellig biertje is dan een logisch gevolg voor het Feestbeest. Je houdt hem tegoed Jessy, dank voor je reactie en graag eens tot slurp....slurp, koffie of dieselolie ( mag ook een biertje zijn ) Groet van Vader, opa en van de Hele familie trein.

Het valt wel op dat er veel verschillende LOWIES zijn, waarvan de enige echte is zoals geschreven, maar jou Franse weergave (Louis) heb ik jaren gebruikt totdat ik mijn geboorteakte eens inkeek en bleek niet zo Frans georiënteerd te zijn. Doei.07-06-2007 - 12:09 uur Jessica ()
Hey Louie! Leuke site, lekker vrolijk! Wanneer kom je weer een pilsje drinken? Groetjes, Jessica van cafe Woud

Hey, Jessi; Leuk dat je onze site gevonden hebt en ook een reactie hebt achter gelaten. Zo gauw ik opgedroogd ben en voordat ik last van schuurbek krijg nemen we er éééééééééntje, oké ?? Groetjes van Vader Trein.06-06-2007 - 23:20 uur De doedelzakspeler uit Den Helder (55) Stuur j.scheffer.sr '@' kpnplanet.nl een e-mail  Homepage De doedelzakspeler uit Den Helder
Hallo Vader en Moeder trein. Het was leuk om met jullie trein mee te rijden, tijdens de dag van de muziek. We zullen zeker nog van elkaar horen. Mijn begeleider en stuward en de kinderen met begeleiders zijn je dankbaar voor de leuke rit Bedankt voor jullie reactie, Ook wij hebben van jullie vrolijke noten genoten. We zetten wat leuke plaatjes op de site die je terug kunt vinden als je naar "fotoalbum" gaat door op de button te drukken in de homepage.


01234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344